Vanliga frågor

Innehåll som kan döljas

Vad innehåller hudvårdsprodukterna?

by Men's Room är gjord med kvalitet i åtanke. Ekologiska växtingredienser, A, B3, C, D och E är vitaminer med hög antioxidanteffekt, Svanenmärkta UV-filter, livsmedelsgodkänd konservering är bland seriens ingredienser. Du kan se hela ingredienslistan för varje produkt i butiken, så att du som allergiker kan kolla om du tål det eller fråga din hudläkare. Vi är stolta över innehållet, så det är bara att fråga. Du kan till och med läsa om pH-värdet. Det är en behandlingsserie där dina egna insatser läggs till den professionella hudvårdsklinikens verktyg, men på ett sätt där produkterna är lätta att använda. Lösenord är den största möjliga effekten i så få rörelser som möjligt.

Är alla hudvårdsprodukter parfymfria?

Alla produkter är parfymfria, och den svaga doften kommer från Sandelträ och Cederträ som fungerar som antioxidanter och mot svamptillväxt. All konservering syftar till att vara livsmedelsgodkänd och växtingredienser ekologiska. Serien innehåller inte denaturerad alkohol eller mineraloljor som täpper till. Kvalitet måste vara genomtänkt.

Vilka hudvårdsprodukter är bäst för irriterad hud?

Serien är gjord för att skapa en optimal läkande miljö och öka din egen huds barriärfunktion så att den blir så motståndskraftig och stark som möjligt. Detta oavsett om du har oren, torr, fet, för tidigt åldrad eller röd, känslig eller kliande hud. Shave Cleanser är rengöringsprodukten för den mest utsatta huden.

Vilka hudvårdsprodukter är bäst lämpade för att trimma skäggstubb och nära rakning av skägg?

Både Control Cleanser och Shave Cleanser är lämpliga för rakning och bra för att rengöra skägg ända ner mellan hårstrån. Shave Cleanser har ett särskilt rikt lödder för dem som föredrar det. Båda lämnar huden återfuktad och är första steget i en optimal hudvårdsrutin som bygger upp din egen huds försvar och styrka.

Vad används ett ryggstöd till?

Ryggtejp är en skrubbtejp som kan användas för att ta bort döda hudceller över hela kroppen, även där du inte når. Det torkar upp helt, så du slipper bakterietillväxt, och det är mycket skonsammare än t.ex. hampa handske.

Vilka hudvårdsprodukter rekommenderar du att använda samtidigt?

Man får ut det mesta av att använda en serie tillsammans, men är det en för stor investering kan man byta ut en produkt i taget. Om du bara måste välja en att börja med, välj då Control Serum, eftersom det kommer att förbättra all hudvård, oavsett om du är ny eller rutinerad superanvändare av produkter, men annars är rengöring och kräm det viktigaste.

Vilka hudvårdsprodukter är bäst för torr hud?

Både Control Cleanser , Shave Cleanser , Repair Spray , Control Serum och Defense Cream är din väg till välbalanserad hud som varken känns torr eller fet.

Vilka hudvårdsprodukter är bäst för akne eller irriterad hud?

Den största skillnaden ses när man använder Control serum. Om din hud är väldigt ömtålig måste den först vänja sig vid rengöringen och Defense Cream under en vecka, varefter kontrollserumet långsamt introduceras varannan dag till varje dag efter en till två veckor. Även om det svider till en början är det vägen till robust hud utan problem. Kom ihåg att du alltid kan skriva till oss för personlig vägledning.

Kontakta Herrrummet

Behöver du råd och vägledning om våra hudvårdsprodukter för män, eller om vilka produkter som passar din hudtyp, är du välkommen att kontakta oss på 70878718 .