Hudpleje og hudanalyse

Hudvård och hudanalys

Förutsättningen för välvårdad hud är en noggrann analys av utgångspunkten. Därifrån kan du råda bot på de utmaningar huden kan ha genom synergi mellan ansiktsbehandling och underhåll med produkter. En behandling kan aldrig stå ensam. Produkterna du använder är det som gör den största skillnaden. För bättre eller sämre. Det är viktigt att de är inriktade på din hud och livsstil. Följ din terapeuts rekommendationer som du gör din läkares. Då vet vi att det finns störst chans till effekt med minsta möjliga ansträngning, och man slösar inte pengar i öst och väst.

Vi rekommenderar en hudvårdsbehandling var 6-8:e vecka. Om du vårdar din hud hemma enligt rekommendationerna kan du ha lite längre intervaller, men minst fyra till sex gånger per år för en välvårdad, balanserad hud. Hudvårdsbehandlingar kan bli dyra i längden så du har möjlighet att begära ett presentkort på våra behandlingar.

Vilka produkter rekommenderas för hudvård?

För att behålla välvårdad hud efter en hudvårdsbehandling hos oss rekommenderar vi att du använder de produkter som terapeuten rekommenderar. Som utgångspunkt rekommenderar vi att du använder våra produkter, som innehåller steg 1, 2 och 3:

  • Steg 1: Control Cleanser , som är en återfuktande och vårdande tvättgel med ekologiskt grönt te. Rengör huden med kokosnöttvål snarare än sulfater, så huden känns mer ren än uttorkad. Löddra upp tvättgelen med tvättmedel och skölj av t.ex. under duschen
  • Steg 2: Control Serum är helt unikt för hemmabruk. Tar bort döda hudceller och problem. Kan användas på ren hud under daglig kräm. Används i ett tunt lager under en lätt ansiktskräm med solskydd, solskyddsfaktor, SPF.
  • Steg 3: Defense Cream är en skyddande och läkande lätt ansiktskräm med SPF 15. Hjälper huden att uppnå maximal läkning och är det sista steget i hudvårdsrutinen. Använd dagligen på ren hud.

Goda råd: Följ alltid instruktionerna på produkten så att du upplever det bästa resultatet.

Tillbaka till blogg